25 січня 2024р. відбувся семінар на тему «Тестування та безпека WI-FI мереж» за підтримки Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України»

Тестування та безпека WI-FI мереж

 Тестування та безпека Wi-Fi мереж є надзвичайно актуальними в сучасному світі, де бездротовий зв’язок широко використовується в різних сферах життя.

Wi-Fi є одним із найпопулярніших засобів доступу до Інтернету та мереж у побуті, офісах, громадських місцях, готелях і т.д. Розширення “розумного” обладнання, Інтернет речей (IoT)  призводять до збільшення кількості пристроїв, які підключаються до Wi-Fi. Забезпечення безпеки цих пристроїв і мережі в цілому стає важливим завданням.

          Разом з тим в сучасному світі все більше спостерігається збільшення кількості кіберзагроз і зловмисники все частіше використовують атаки на Wi-Fi мережі для злому, перехоплення даних або викрадення особистої інформації. Тому тестування безпеки є необхідним для виявлення слабких місць та захисту від кіберзагроз та  запобігає можливому витоку конфіденційної інформації.

          25 січня 2024р. відбувся семінар на тему «Тестування та безпека WI-FI мереж» за підтримки Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України», де спікером виступила Ольга Михайлова, кандидат фізико-математичних наук, доцентка кафедри захисту інформації Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології НУ «Львівська політехніка». Матеріал семінару представлений за посиланням