На кафедрі відбулися успішні захисти магістрів

ВІТАЄМО НАШИХ ВИПУСКНИКІВ!

Нещодавно на кафедрі робототехнічних і телекомунікаційних систем та кібербезпеки завершився важливий тиждень як для викладачів, так і для студентів-випускників, які успішно захистили свої дипломні роботи та отримали кваліфікацію МАГІСТРА з таких цікавих і перспективних спеціальностей, як 125- «Кібербезпека» та 172 – «Телекомунікації та радіотехніка».

Зі спеціальності 125- «Кібербезпека», яка є фундаментом національної безпеки з захисту інформації (Data protection), були представлені цікаві проекти та розробки самого різного спрямування. Серед них виділяються роботи, які спрямовані на застосування штучного інтелекту для виявлення шкідливого програмного забезпечення, кіберзагроз та виявлення вторгнень, створення системи захисту критичних даних в ІТ інфраструктурі, підвищення рівня захисту мережі на основі маршрутизаторів Cisco, створення комплексної системи захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи та ін.

Спеціальність 172 – «Телекомунікації та радіотехніка» завжди надихала студентів до пошуку і творчості, конструюванню та реалізації новітніх рішень в області сучасної радіолектроніки, в тому числі смарт-систем, новітніх робототехнічних рішень на основі штучного інтелекту, розробки та моделюванню антенних систем та ін. Багато робіт було присвячено новому напряму статистичної обробки сигналів, де запропоновані методи та алгоритми можуть бути застосовані для розробки спеціальної апараутри з принципово новими показниками якості у порівнянні з існуючити розробками.

Студенти, які закінчили зазначені спеціальності, отримали не тільки фундаментальні знання, але і вагомі практичні навички, які домопожуть знайти їм цікаву роботу і бути конкурентоздатним на ринку праці.

Нам було цікаво з вами працювати! Бажаємо нащим випускникам міцного здоровя, професійних успіхів та мирного неба!